Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

332 commentaren van in totaal 332 beoordelingen
Service
Jani Meijer (Ouddorp)
14/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden. Het is een fijne garage en goede service.

Service
W. de Ridder (Melissant)
02/11/2018
9

Is als garage betrouwbaar en komt afspraken na. Altijd correct en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. Van der Welle (Oude-Tonge)
17/10/2018
10

Nou zonder grappen, dit is echt een hele fijne dealer. Ze zijn deskundig, aardig, professioneel en werken snel. Daarnaast zijn ze duidelijk in de communicatie en weet je ook echt wat je krijgt. Dus ze doen wat ze ook zeggen. Niks teveel gezegd, alleen maar complimenten voor ze! En nee, ik word niet gedwongen om dit te zeggen, ik ben echt positief.

Service
Richard van Doesburg (Brielle)
17/10/2018
9

Goede service met een glimlach en er wordt gedaan wat je verwacht. Maken ruimte om snel acute problemen op te lossen.

Verkoop
A.v.d.Aa (Oostvoorne)
11/10/2018
9

Goede en nette behandeling

Service
Willem G A Kerkhof (Zeist)
05/10/2018
10

Warme vriendelijke garage met kennis van zaken en vakkundigheid

Service
Rob Winkelman (Melissant)
26/09/2018
7

Net bedrijf

Service
Anne Marijke Elema (Middelharnis)
13/09/2018
9

Vriendelijk en vakkundig personeel. Altijd bereid om me even naar mijn werk te rijden en ‘s middags weer op te halen. Investeren ook in personeel dat minder makkelijk een plek op de arbeidsmarkt vindt. Prettig bedrijf.

Service
Ing.P.A.van der Kamp (Ouddorp)
13/09/2018
10

Personeel is voorkomend en deskundig.Het bedrijf komt de gemaakte afspraken na.Dit beschouw in deze tijd als bijzonder prettig.

Service
A Lisseveld (Scharendijke )
29/08/2018
10

Werkt prima en goede vakmensen.

Service
Jaap van Wijk (Goedereede)
29/08/2018
10

Mooie bedrijf, goed personeel, afspraak is afspraak, en de auto is perfect, wat moet je nog meer.

Service
M.A.E.van den Berg-Groen (Stellendam)
29/08/2018
8

Vriendelijke behandeling

Service
Mevr. Jansen
22/08/2018
9

Tevreden

Service
Erica van der Heide (Middelharnis)
15/08/2018
10

Vriendelijk klantgericht personeel.Goede service en mijn ervaring met het onderhoud van onze 2 toyota Aygo's is top.

Service
nel dorst-sulkers (nieuwerkerk)
10/08/2018
10

staan altijd voor me klaar zijn erg vriendelijk als ik langs ga voor iets word ik altijd direct geholpen super

Service
Y.Koornneef (Goedereede)
01/08/2018
7

omdat zij dit verdienen

Service
Dhr. K. Braber (Sommelsdijk)
31/07/2018
9

Het is een fijne garage.

Service
C.J. Almekinders (Herkingen)
30/07/2018
10

Je wordt altijd correct en vriendelijk te woord gestaan, en de dingen die moeten gebeuren doe ze ook, nooit geen probleem.Als je een tijd afspreekt klopt het ook altijd, of ze bellen op dat er iets verandert is.

Verkoop
Tim Meedendorp (Dalfsen)
26/07/2018
9

Prima dienstverlening. Vooral erg innovatief, door eigen ontwikkelingen een uniek adres in Nederland. Erg tevreden over het geboden maatwerk.

Service
Pierre Timmermans (Oude Tonge)
25/07/2018
9

Betrouwbaar bedrijf en netjes geholpen goede service.

Service
Mevr.van den Boogert (Sommelsdijk)
18/07/2018
9

Vriendelijk-en deskundigheid.

Service
N. Volwerk (Sommelsdijk)
27/06/2018
10

Bij Toyota Flakkee ervaar ik een klantvriendelijke, professionele en snelle manier van werken. Van de showroom tot aan de werkplaats alles is tip top in orde. Met plezier koop je daar een auto en met evenveel plezier breng je hem daar voor onderhoud.

Service
Frits de jong (Hellevoetsluis)
13/06/2018
9

Het is een prettige en deskundige garage, met vriendelijke medewerkers.Altijd behulpzaam en we hebben nog nooit problemen gehad.

Service
leo zoon (sint annaland)
13/06/2018
9

vriendelijk,deskundig

Service
Flikweert J (Melissant )
06/06/2018
9

Vriendelijke mensen. Goede service en top advies. Gewoon een top garage !!

Service
J. Molenaar (Sommelsdijk)
06/06/2018
9

Goede betrouwbare garage met prima service

Service
John van de Loosdrecht (Stellendam)
06/06/2018
6

Prijs grote beurt aardig duurder geworden t.o.v.2017

Service
Dhr. A.E.F. van Rooij (Stad aan het Haringvliet)
30/05/2018
10

Zelf alleen maar genieten van je auto, de rest is voor Toyota Flakkee.

Service
Theo Jongejan (Dirksland)
28/05/2018
10

Als de Toyota garage je 43 jaren netjes behandeld en tot volle tevredenheid kan het niet anders of moet het een 10 zijn.

Service
Rob de Graaf (Sommelsdijk)
24/05/2018
10

De dealer Automobielbedrijf Flakkee B.V. is voor mij een prima bedrijf. Keurige showroom en overzichtelijk opgestelde occasions en nieuwe Toyota's. De medewerkers van de verkoop, service balie en monteurs zijn prettige mensen waar goed mee is te communiceren en de gemaakte afspraken duidelijk zijn en ook worden nagekomen.Werkplaats is goed geoutilleerd.

Service
Toon Tiggelman
24/05/2018
10

Ondanks de aanwezigheid van een Toyota dealer in Hellevoetsluis, mijn woonplaats, kies ik voor Dirksland. Dat zegt genoeg denk ik

Service
Ellenoor Brenninkmeijer (Jumansdorp)
23/05/2018
10

Wij zijn nu al 14 jaar klant en vinden de service perfect, pro actief, bovenverwachting goed. ( leenauto, auto gewassen terugkrijgen, Etc) Iedereen is vriendelijk, correct uitgevoerde beurten of wisseling van zomer en winterbanden, en herstel ivm terugroepactie. Kortom, wij bevelen Automobielbedrijf Flakkee bij iedereen die er naar vraagt aan!

Service
Hans groenendijk (Sommelsdijk)
14/05/2018
9

Hey is fine garage

Service
Arthur Neleman (Zonnemaire)
09/05/2018
10

Het is een klant vriendelijk eerlijk bedrijf.
Gaan netjes met je auto om.
Vragen altijd even vooraf of er dingen die geconstanteerd worden tijdens de beurt vervangen mogen worden!
Ik zou zeker weer daar een auto kopen.
Nu rijdend met veel plezier in een toyota verso 2.2 d4d
Met vriendelijke groet

Service
D Spoor (Dirksland)
09/05/2018
10

Altijd weer fijn om voor de servicebeurt van mijn leaseauto bij **te komen. Aardig, kundig en snel!

Service
Jan de Jong (Dirksland)
09/05/2018
9

Betrouwbaar

Service
P. Hemerik (Herkingen)
09/05/2018
10

Bij auto ***staan ze altijd voor me klaar en helpen me perfect.

Service
Dhr HJ Visser (Hellevoetsluis)
02/05/2018
10

Zeer tevreden

Service
Dhr. W.A.Mulder (Dreischor )
02/05/2018
10

Vakkundig en netjes personeel zowel counter verkoop en technisch keurig werk !??

Service
Mevr klink (Sommelsdijk)
30/04/2018
9

Goed vriendelijk bedrijf goede service

Service
A den hollander
25/04/2018
10

Goede service van de dealer! MAAR NOGMAALS: Toyota moet zich schamen voor het navigatiesysteem, de dealer kan daar niets aan doen, want de door toyota geleverde upgrades zijn waardeloos.

Service
Lis (Scharendijke )
25/04/2018
10

Vriendelijke mensen die ook vakkundig zijn. Goede monteurs en fijn bedrijf die weet wat een klant verwacht.

Service
S v Poortvliet (Oude-Tonge)
25/04/2018
8

Klant vriendelijk en behulpzaam

Service
Bert Weijers (Nieuw-BeijerlAnd)
18/04/2018
10

Prima zaak goede vaklui en mensen aan de balie hebben altijd een praatje verder wordt er uitgelegd wat eventueel moet gedaan worden dus goede service beter kan niet

Service
E. Bezemer
18/04/2018
10

Prima garage met fijne medewerkers

Service
Leo Ros (Ooltgensplaat)
18/04/2018
9

Vriendelijke medewerkers en goede informatie

Service
M.J.Heemes Geelhoed (DenBommel)
26/03/2018
8

omdat ik netjes behandeld ben.De afspraak en de prijs was zo als afgesproken

Service
A.Quak (Rozenburg)
21/03/2018
9

goed

Service
R. Bouman (Poortvliet)
14/03/2018
9

Al jaren klant bij deze dealer en altijd op een heel persoonlijke, prettige manier geholpen. Hier ben je nog gewoon klant en niet een nummer.

Service
a van prooijen (stellendam)
23/02/2018
8

een 7 is te weinig en een 9 teveel en het moet altijd nog beter kunnen.

Service
J.p westhoeve (Stellendam)
15/02/2018
10

Super tevreden

Service
de Ridder (Melissant)
14/02/2018
9

Uitstekende garage en service.

Service
J C Breeman (Ooltgensplaat)
13/02/2018
10

Ik ben erg tevreden over de service en stel de vriendelijkheid van de medewerkers erg op prijs hoor !

Service
Willem Valkenburg
24/01/2018
10

Alles klopt op Flakkee, service, vriendelijkheid/ behulpzaamheid. Last but not least: de koffie is oké.

Service
Adrie Geurtsen (Ottoland)
10/01/2018
8

Het is een prettige Toyota dealer, waar service en flexibiliteit hoog in het vaandel staat

Service
R. Eichhorn (Ridderkerk )
03/01/2018
10

Toyota Flakkee is een erg fijne garage waarbij al het personeel meedenkt met de klant. De totale service krijgt voor mij een 10, de kwaliteit Vh onderhoud en de begeleiding betreffende eventuele nieuwe aankoop krijgen exact hetzelfde cijfer! Kortom; aanbevelingswaardig!

Service
Henk Heuker. (Achthuizen)
20/12/2017
10

ben zeer tevreden over de dealer , geen klachten.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Goede service, goede auto

Service
Ruud van Lent (Mijnsheerenland)
06/12/2017
10

Uitstekende service en denken mee als het gaat om reparatie

Service
y.Koornneef (Goedereede)
01/12/2017
7

omdat zij dit verdienen

Service
Chris-Jan Almekinders (herkingen)
10/11/2017
8

Als ik een afspraak maak, word ik altijd vriendelijk te woord gestaan, en de dingen die aan de orde zijn, bv reparaties of eventuele garantie worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.Er wordt altijd gevraagd, heeft u vervangen vervoer nodig?Een keer was er geen vervangend vervoer aanwezig, en werd ik netjes tuisgebracht, prima service.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Altijd correct behandeld

Service
Mara van Hoey Smith (Rockanje)
01/11/2017
10

Prima bedrijf, waarin alle medewerkers met elkaar samenwerken in een goede sfeer.Dat komt heel goed over als klant.PrimaHeel erg tevreden !

Service
Anoniem
26/10/2017
9

Wordt altijd stipt geholpen,

Service
Anoniem
25/10/2017
8

Het bevalt ons goed bij jullie !!!!!!!

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Zeer tevreden over deze dealer, vriendelijk en kundig personeel

Service
Jani Meijer (Ouddorp)
23/10/2017
10

goede service, gratis gebruik van auto bij onderhoud.

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Prima service. Altijd de werkzaamheden goed en correct uitgevoerd

Service
Marjo van Drie (Dirksland)
18/10/2017
9

Vakkennis en klantvriendelijk

Service
Anoniem
09/10/2017
8

Voor zover ik kan overzien is het een goed geleid bedrijf, met een correcte klant benadering en goede monteurs.

Service
Mouw (Oude7)
04/10/2017
9

Zeer tevreden over dealer

Service
Anoniem
29/09/2017
9

Vlot een afspraak kunnen maken, vriendelijke ontvangst, prettige wachtruimte, schappelijke prijs

Service
Ben Lens (Hellevoetsluis)
15/09/2017
10

Prettig bedrijf. Altijd bereikbaar. Hulpvaardig. Je voelt je als klant gewaardeerd.

Service
Krijn Braber (Sommelsdijk.)
08/09/2017
8

We worden altijd fijn geholpen.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Omdat je er goed en vriendelijk ontvangen wordt. Je goed geholpen wordt als je een vraag hebt. Zou niet weten waarom wij ergens anders zouden gaan.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Prima garage en afspraak is afspraak.Werkt een prima team mensen.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Ouderwetse service , die normaal zou moeten zijn maar in deze tijd zeer bijzonder.

Service
A Verolme (Middelharnis)
31/08/2017
10

Ja, want het personeel is altijd beleefd en en de garage is betrouwbaar.

Service
M Guseinov (Middelharnis )
17/08/2017
10

Goede kwaliteit / service

Verkoop
Anoniem
10/08/2017
10

Goede en snelle service, duidelijke communicatie. Er wordt goed meegedacht, diverse opties uiteengezet, maar de keuze blijft die van de klant.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Kom daar met plezier voor jaarlijks onderhoud, altijd vriendelijk en correct.

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
10

betrouwbaar en prima service

Service
Willem Kerkhof (Zeist )
03/08/2017
10

Gezien wat er voor wat je krijgt en ziet.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

goede servers

Service
k v splunter (goedereede)
27/07/2017
7

ik vind alles maar matig.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Klantvriendelijk, passend advies gekregen en de aflevering was echt een feestje!

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Goede voorlichting en advies. Eerlijke prijs, niet opdringend. Goed contact en invoelingsvermogen

Service
Mevr.Avan denBoogert-Joppe (Sommelsdijk)
24/07/2017
10

Super tevreden.

Service
L.Westerman (Middelharnis)
17/07/2017
9

Al vele jaren een tevreden klant

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Automobielbedrijf Flakkee is gewoon een fijne en een zeer klantvriendelijk bedrijf

Verkoop
Pieter Hemerik (Herkingen)
12/07/2017
10

De 10 is dik verdiend, en ik kan het weten, omdat ik 40 jaar voor de klas heb gestaan.
Vanaf het allereerste contact met de garage was alle medewerking optimaal. Ook als ik zomaar even aan kwam of belde.

Service
Anoniem
03/07/2017
10

oke

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Top service

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
8

Lekker dichtbij en goed geholpen bij aankoop van auto.

Service
Niek de Jong
30/06/2017
8

Zie bovenstaande informatie

Service
W.A.Mulder (Dreischor)
30/06/2017
10

Goede sevice, zeer klantvriendelijk,open voor vragen,prettige wachtruimte, heldere uitleg factuur!

Service
Anoniem
21/06/2017
9

goede afspraken, correcte uitvoering van werkzaamheden
communicatie is goed

Service
GvR (Stad aan het Haringvliet)
07/06/2017
10

De enige echte dealer die alles regelt en gewoon zorgt dat je onbezorgd kan autorijden, waar het uiteindelijk om gaat.

Service
Bunschoten (Nieuwe tonge )
31/05/2017
8

Prettig bedrijf. Goede service

Service
Dhr S van Poortvliet (Oude -Tonge)
31/05/2017
9


Klant vriendelijk goede service en niet op dringerig

Verkoop
Joyce en Willem (Dordrecht)
31/05/2017
10

Transparante, klantvriendelijke dealer. Wij komen altijd tot overeenstemming bij inruil en/of aankoop van een Toyota. After sales/ service is gewoon goed.

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
9

Omdat we netjes geholpen zijn en een goed bod gehad voor de 'oude' auto.

Service
G.jansen de Geus (Stellendam)
24/05/2017
10

geen verrassingen correct en geen vraag is teveel

Service
John van de Loosdrecht (Stellendam)
17/05/2017
8

Goede service , duidelijke uitleg, mooie showroom en wachtruimte.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Dhr. A. den Boer (Middelharnis)
11/05/2017
9

Ben al jaren een tevreden klant, Een fijne garage en vriendelijk personeel.

Service
Anton Tiggelman
03/05/2017
10

Na teleurstellende ervaringen met een andere Toyota dealer, ben ik dus bereid om veel verder in een andere stad naar een betere Toyota dealer te gaan. Dat zegt genoeg dunkt me.

Service
G. van Asperen (Nieuwe Tonge)
03/05/2017
9

Goede garage en prettig personeel

Service
Dhr Jongejan
26/04/2017
10

Ik rij al 42 jaar Toyota nog steeds bij de zelfde garage klant , alleen de iegenaars zijn wel eens veranderd maar de service niet
er valt niets te klagen.

Service
Joke de Jong (Stellendam)
26/04/2017
10

Goede afspraken lekkere koffie hi hi
Als het lang duurt een leenauto mee
Wordt altijd gewassen en vriendelijke mensen aan de balie

Service
René Ollefers (Middelharnis)
26/04/2017
9

Je wordt buitengewoon vriendelijk geholpen. Altijd tijd voor een praatje. Kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

Service
Dhr Peter Wilmans (Sirjansland)
19/04/2017
8

Goede garage. Duidelijk over de kosten..

Service
René de Bonte (Sommelsdijk )
19/04/2017
9

Klantgericht en goede service

Service
Leo Ros (Ooltgensplaat)
12/04/2017
9

Prima service en vriendelijke mensen

Service
Mw D Spoor (Dirksland)
12/04/2017
9

Blij met Toyota Flakkee.
Altijd blije gezichten en altijd bereid tot service van het hoogste niveau.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Beleefd . Engoed geholpen

Service
A.Quak (Rozenburg)
05/04/2017
9

gewoon goed

Service
Dhr. C.J. Almekinders (Herkingen)
05/04/2017
9

Ik vind het een prima garage, altijd correct geholpen.
En zeer vriendelijke mensen die daar werken,zowel receptie als werkplaats.

Service
Piet Koert
30/03/2017
8

Tevreden

Service
Anoniem
29/03/2017
8

Klant gericht en vriendelijk automobiel bedrijf. "denkt mee" Oplossing gericht. Prettige ambiance.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Al het personeel is zeer serivcegericht en bereid om ook wat extra werkzaamheden uit te voeren, ook al kost dit extra tijd.

Service
G van Drie (Dirksland)
29/03/2017
9

Prima service en vakmanschap, altijd behulpzaam en meedenkend

Service
Richard (Cuijk)
29/03/2017
9

Word er altijd vakkundig geholpen. Men weet waar ze het over hebben. Geen poespas of mooie praatjes, daar houd ik van.

Service
Anoniem
28/03/2017
10

Klankvriendelijkheid is in alles te merken. Je wordt betrokken bij wat er gebeurd moet worden aan je auto en eerlijk advies gegeven over eventuele beslissingen die genomen moeten worden. Daarnaast een prachtig bedrijf om te zien.

Service
Jan Zwerus (Dirksland)
23/03/2017
9

vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je, zelfs voor kleine zaken.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Transparante uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en een duidelijke prijsopgave.

Service
Anoniem
09/03/2017
10

De mensen zijn vriendelijk en komen betrouwbaar en proffesioneel over.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Al vele jaren een zeer tevreden klant. Heldere en duidelijke afspraken; iets kan wel of niet. Je weet waar je aan toe bent. Dat spreekt mij aan.

Verkoop
Anton en Joke Mouthaan (Melissant)
01/03/2017
10

Deskundig personeel en een goede service.

Service
R.J. Verschoor (Nieuwe Tonge)
01/03/2017
10

Goede service, klantvriendelijk, betrokkenheid

Verkoop
Dhr. A.J. Brehm (Delft)
24/02/2017
10

Alle medewerkers van Automobielbedrijf Flakkee B.V. (van directie tot monteurs) zijn zeer betrokken met de klanten en geven veel service, zijn vriendelijk en duidelijk in de werkzaamheden.

Service
Dick Admiraal (Sommelsdijk .)
22/02/2017
9

Ze komen afspraken na, zeker met terugroep acties .De laatste actie was dat ik uit de media moest vernemen voor de laatst update .. De importeur heeft steken laten vallen met bovengenoemde laatste verwarring .Tot nu toe heb ik nooit iets meer vernomen met een brief of email ...Ik wil dat mijn auto in topconditie is en blijft ..

Service
M. van der Valk (Renesse)
22/02/2017
9

goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Henk Heuker. (Achthuizen)
21/12/2016
9

Zoals reeds gezegd , correcte behandeling en goede service.

Service
Ruud van Lent (Mijnsheerenland)
30/11/2016
10

Goede deal kunnen maken, betrouwbaar in nakomen mondelinge afspraken. Goede service van de werkplaats, breng en haalservice, uitleg reparaties en Nakomen afspraken. Betrouwbare dealer en personeel.

Service
Anoniem
23/11/2016
10

Al jaren vaste klant tot volle tevredenheid

Service
Y. Koornneef (Goerdereede)
23/11/2016
7

bereidheid voor garantieclaims (voor mij) onder de maat

Service
Mw D Spoor (Dirksland)
20/10/2016
8

Ik geef een 8, want de service is goed en er werken vriendelijke mensen.

Service
E T Weijers (Nieuw-Beijerland)
19/10/2016
10

Servicegericht, klantvriendelijk en een goede uitstraling

Service
Willem (Sommelsdijk)
28/09/2016
10

Altijd top!

Service
GVR (Stad aan het haringvliet)
20/09/2016
10

regelen alles en staan altijd klaar

Service
Anoniem
31/08/2016
10

Men heeft echt verstand van auto's.
Is behulpzaam en zeer vriendelijk.

Service
kees lodder (sommelsdijk)
31/08/2016
10

goede service en klant gericht

Service
Mevr v Bloois (Scharendijke )
31/08/2016
10

Vakkundigheid en vriendelijkheid.
Fijne garage waar je als klant wordt gewaardeerd.

Service
Anoniem
24/08/2016
10

Correct, behulpzaam, gewoon heel goed gevoel

Service
Anoniem
24/08/2016
8

Vlote service, duidelijk verhaal.

Service
Anoniem
24/08/2016
8

Goede service, vriendelijke baliemedewerkers en altijd snel geholpen.

Service
Marianne (Stellendam)
24/08/2016
10

Met ons gezin al zo'n stuk of 8 Toyota's verder en nog altijd tevreden over de garage: prettig contact, alles in goed overleg en zeer deskundig!!

Service
ton van prooijen (stellendam)
24/08/2016
9

goed ontvangst in dien nodig een leenauto mee.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
9

Aardige, makkelijke mensen. Recht door zee zaken doen. After sales vragen en hulp ook heel goed. Wat onderhoud betreft heb ik met deze dealer geen ervaring.

Service
Anoniem
06/07/2016
9

Prima service!

Verkoop
Rob Winkelman (Melissant)
06/07/2016
7

Representatief pand. Goede vakkennis.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Prima service en aandacht van de werkplaats medewerker en monteur.
Auto netjes gewassen na de onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Goede en snelle service

Service
N.C. de Jong (Sommelsdijk)
15/06/2016
10

Omdat het personeel zeer vriendelijk en coulant is en een heel goede service verleent

Verkoop
Anoniem
02/06/2016
10

Klantvriendelijkheid en expertise.

Service
Sophia van poppel (Rockanje)
01/06/2016
10

Alles klopt bij deze dealer, prettige ontvangst, ook om te wachten, prima sfeer. Goed en deskundig onderhoud die de auto top houden

Verkoop
van Eeren (Hellevoetsluis )
27/05/2016
9

klantvriendelijkheid is gewoon super

Service
Dhr T.Jongejan (Dirksland)
26/05/2016
10

Ik rij van af 1975 Toyota met veel plezier en ben altijd correct behandeld door alle dealers.

Verkoop
Siem v Poortvliet (Oude-Tonge)
25/05/2016
8

Komt over als kundig persoon

Service
bram Jelier (Sommelsdijk)
18/05/2016
10

zeer tevreden overpersoonlijk contact en service en redelijke prijs

Service
Jaap van Ast (Dirksland)
18/05/2016
9

Klantvriendelijke benadering en duidelijk met de afspraken.

Verkoop
R Braacx (Rotterdam)
18/05/2016
10

goede service compleet

Service
Eije Beukema (Poortugaal)
13/05/2016
9

Deskundige behandeling van de auto en prettige service gerichte behandeling van de klant.

Verkoop
Dick van Vlaardingen (Westvoorne)
11/05/2016
9

Het contact met Toyota Flakkee is een contact "volgens het boekje". Dit bedrijf geeft het vertrouwen van de ouderwetse "dorpsgarage" maar met de professionaliteit anno 2016 zowel in toerusting als in communicatie. Veel dank ben ik verschuldigd aan Toyota Flakkee vanwege de hulpvaardigheid op het moment dat onze oorspronkelijke auto ons in de steek liet. Geen moeite was te veel, men heeft de probleem "naadloos" opgelost. Ook de aflevering van onze nieuwe auto is buitengewoon prettig verlopen. Hartelijk dank hiervoor. Maar ik hoop is dit het begin van een heel lange relatie.

Service
Marianne Voorend (Stellendam)
11/05/2016
10

Prima garage, prettig en betrouwbaar, al jarenlang!!

Service
Leo Ros (Ooltgensplaat)
13/04/2016
8

goede service

Service
Wim de Ridder (Melissant)
13/04/2016
9

vriendelijk, klant gericht, en doen wat beloofd is

Service
A.w
07/04/2016
8

Zoals reeds vermeld, zeer goed personeel, mag tijdens de werkzaamheden in de werkplaats verblijven en zelf kan zien wat er gedaan wordt.Tevens wordt er overleg gepleegd tijdens de werkzaamheden. Maar nogmaals, prijzen vallen altijd tegen

Service
Anoniem
06/04/2016
8

prima garage, vriendelijk en deskundig personeel

Verkoop
Anoniem
31/03/2016
9

heb alleen positieve ervaring tot nu toe

Verkoop
Lianne de Jong (Goedereede- Havenhoofd)
31/03/2016
8

je word er goed geholpen en ze zijn altijd zeer vriendelijk.

Service
R.J. Verschoor (Nieuwe Tonge)
31/03/2016
10

Vriendelijke mensen, klantgericht en vakkundig geholpen. Staan altijd voor je klaar.

Verkoop
A.Z. Klink (Melissant)
23/03/2016
10

We zijn zeer tevreden over het gehele verloop vanaf het allereerste showroom bezoek, dat aller hartelijkst was.
De aankoop, tijdens het bestelproces werden we exact op de hoogte gehouden.
In de laatste weken voor de aflevering bedachten we nog wat aanpassingen die gewoon zonder moeite uitgevoerd zijn.
En dan de aflevering je nieuwe auto onder een hoes, dat maakt het wel bijzonder!
Maar ons was deze manier van zaken doen al bekend, want een aantal jaren terug hebben we hier ook al een nieuwe auto gekocht en dat is ons toen zo goed bevallen dat we nu weer met succes terug gegaan zijn naar deze dealer.

Service
W.P.J Havenaar (Dirksland)
23/03/2016
10

je wordt vriendelijk en altijd goed geholpen

Service
Dhr Nieuwenhuizen (westvoorne)
18/03/2016
8

tevreden over de behandeling

Service
A.Quak (Rozenburg)
17/03/2016
9

gewoon goed

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Zeer goed, klantgericht en vakkundig geholpen

Service
Mevr.A.Baumannnn=Wijnen (Stad aan t Haringvliet)
03/03/2016
8

Ik ben tevreden, mar een 10 is zo erg goed!!

Service
Anoniem
19/02/2016
10

op alle fronten goede behandeling, voorlichting, en goede afhandeling van eventuele problemen

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Altijd goeden info helpen je als je een probleem heb met de auto door gelijk te zoeken naar de oor zaak en of krijg je een leen auto mee zonder problemen

Service
Dick Admiraal . (Sommelsdijk)
10/02/2016
9

Een cijfer 9 voldoet gewoon aan dit Autobedrijf. .Mooie ruimte als showroom .Alleen de indeling zou ik anders doen . Met een paar ingrepen ziet het er heel anders uit .

Service
Anoniem
03/02/2016
10

het verbaast me de aanwezige vakmanschap maar dan over het hele pakket Ik ben een Nederlander de kosten vind ik altijd hoog

Service
Anoniem
25/01/2016
9

Werken netjes en zijn beleefd. Auto ook netjes afgeleverd.

Service
Bram Ritmeester (Brielle)
13/01/2016
8

Aardige mensen met vakkennis en gevoel voor service!

Service
Anoniem
08/01/2016
9

een goede garage

Service
Dhr. A.E.F. van Rooij (Stad aan het Haringvliet.)
06/01/2016
10

Bedrijf, wergever en werknemers zijn: zeer service gericht, klant vriendelijk, probleem oplossend en sociaal meedenkend.

Service
Anoniem
04/01/2016
9

Goede service, deskundig en prettig personeel.

Service
Anoniem
28/12/2015
7

Ik ben naar redelijkheid behandeld.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Goede service

Service
Hans van der Vlist (Ouddorp)
09/12/2015
9

Prettige behandeling van receptie en monteurs

Service
Peter van Groningen (Middelharnis)
09/12/2015
9

Altijd een goede service en zeer behulpzaam.

Service
G. van Breukelen (Utrecht)
02/12/2015
10

Top service met een persoonlijk tintje.

Service
M.P.Mastenbroek (Sommelsdijk)
02/12/2015
8

altijd een correcte en vriendelijke ontvangst zowel bij de receptie als bij het werkplaatspersoneel en een zeer goede service.

Service
Anoniem
26/11/2015
9

Goede en snelle service. Goed geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden en de daarbij horende kosten. Auto netter teruggekregen dan ik hem had weggebracht.

Service
CW. Kloet (Dreischor)
26/11/2015
8

Ik wordt altijd goed geholpen

Verkoop
Pieter (Sommelsdijk)
26/11/2015
10

Ik ben zeer tevreden over het hele proces van de verkoper en de werkplaats. Goede communicatie en komen hun afspraken na!

Service
Anoniem
25/11/2015
10

Het gaat gewoon goed. Je wordt ook prettig geholpen.

Service
Dhr. B. Brehm (Delft)
25/11/2015
8

Aardige mensen en duidelijk over de reparatie.

Service
W.H.Valkenburg (Dordrecht)
25/11/2015
9

Uitstekende service, je voelt je welkom.

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Uitmuntende service

Service
Roy Reitsma (BORGER)
18/11/2015
10

Correct, zakelijk, technisch en een vriendelijk klant gerichte behandeling.

Service
dhr laurens van der Velde (Middelharnis)
16/11/2015
9

je wordt er als klant verwelkomt ,het geeft je een prettig gevoel.

Service
Anoniem
12/11/2015
10

omdat ik correct behandeld word dus geen klachten heb

Service
Wim Brant (Goes)
05/11/2015
9

grote klantvriendelijkheid en een goede vakkundige gerichte service verlening.

Service
dhr. Y. Koornneef (Goedereede)
28/10/2015
7

werkzaamheden werden niet naar tevredenheid uitgevoerd

Service
W de Ridder (Melissant)
28/10/2015
9

Gewoon goed en alles conform afspraak

Service
Aad Zoutendijk (Dirksland )
21/10/2015
8

Goede service en correcte benadering

Service
A Lisseveld (Scharendijke )
14/10/2015
10

Uitstekende garage met goedopgeleid personeel. Die echt behulpzaam zijn en indien nodig goede en degelijke uitleg geven.

Service
J. Tigchelaar (Dirksland)
14/10/2015
9

Goede service, heldere communicatie.

Verkoop
Ruud van Lent (Mijnsheerenland)
14/10/2015
8

Betrouwbaar, mooi aanbod inruil, zeer meegaand met mijn wensen. alleen in het nakomen van afspraken moest ik de dealer steeds informeren of erop attent maken. Uiteindelijk bleek de verkoper betrouwbaar te zijn en reageerde direct en overeenkomstig de afspraak. De werkplaats levert prima werk, zelfs met service door de auto van huis op te halen (50 km verderop).

Service
A. van den Berg (Bruinisse)
05/10/2015
9

Goede service, vriendelijke ontvangst en goede uitleg werkzaamheden

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Het is altijd correct, heb nooit iets mee gemaakt, dat het niet goed was.

Verkoop
Danielle van Steeg (Ooltgensplaat)
30/09/2015
8

Goede service , goed geholpen! 1 minpunt alleen is de informatie voorziening als de levertijd overschreden wordt. Die zou wat actiever van uit de dealer kunnen zijn. Overigens was het ophalen van de aygo goed geregeld en er werd echt te tijd voor genomen door de dealer!

Service
M.P.T. (Ouddorp)
28/09/2015
8

Goede vertrouwde dealer, blijf doorgaan voor 100%.

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Afspraak maken gaat snel en makkelijk. Afspraken zijn goed uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
16/09/2015
8

Is persoonlijker dan mijn vorige dealer.

Service
Piet de Leeuw van Weenen (Papendrecht)
16/09/2015
9

Zeer fijne garage met heel vriendelijke helpers.

Service
M.A.E. van den Berg-Groen (Stellendam)
11/09/2015
8

voel mij op mijn gemak daar

Service
A Verolme (Middelharnis)
10/09/2015
10

Vakmanschap, vriendelijkheid,wanneer er eventuele complicaties voordoen, de klant erbij halen en uitleggen

Service
Anoniem
26/08/2015
10

Prima garage en zeer deskundig personeel. Voelt vertrouwd.

Service
Anoniem
26/08/2015
9

Ik word hier altijd goed. Geholpen. En dat ervaar ik als heel fijn .

Service
Anoniem
26/08/2015
8

+Vriendelijke ontvangst, vlotte afhandeling, goede uitstraling.
- Omschrijving van uitgevoerde werkzaamheden zou wat mij betreft uitgebreider mogen.
- klein materiaal wordt extra gerekend, volgens Toyota- site is prijsopgave inclusief klein materiaal.

Service
Anoniem
19/08/2015
10

Dikke tien voor het team!

Verkoop
Anoniem
17/08/2015
10

is gewoon een goede dealer waar ik me thuis voel

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Omdat ze vriendelijk en goed hun werk afleveren

Service
mevrouw Schaaij-noordijk (capelle aan de Ijssel )
17/08/2015
10

Correcte behandeling en een uitstekende service

Service
Danielle (Rotterdam)
13/08/2015
10

Vriendelijk, servicegericht team. Stelt zich flexibel op t.o.v mij als klant en is eerlijk en transparant in communicatie.

Service
J.P. 't Mannetje- den Ouden (Rockanje)
13/08/2015
8

Goed is goed

Service
liana moerkerk (ouddorp)
13/08/2015
10

11goede service
klantvriendelijk
vakkundig

Service
Piet Bijl (Sommelsdijk)
23/07/2015
9

Goede service en technische bekwaamheid.
Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
22/07/2015
7

Goede vriendelijke service

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Ik vind een 8 een prima cijfer!!!!

Verkoop
Anita de Wit (Brouwershaven)
15/07/2015
9

De zeer correcte onderhandeling, aflevering en uitleg evenals de ruime mogelijkheid van proefrijden.

Verkoop
Anoniem
13/07/2015
10

Ik beoordeel mijn dealer met een tien omdat de service, adviezen en betrokkenheid erg groot waren.. Ik ben zeer tevreden!

Service
Anton Tiggelman (Hellevoetsluis)
13/07/2015
9

Goede afspraken, goede uitelg, betrouwbare indruk

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

Goede service, heldere verkoopgesprekken en men luistert goed en adviseert op basis van de gegevens die je aanlevert. Mooie auto gekocht met alle eisen die we hieraan hebben gesteld. Top dus! Zeer tevreden.

Service
Anoniem
30/06/2015
10

gewoon goed

Service
T.Jongejan (Dirksland)
30/06/2015
9

Van af 1975 rijdt ik Toyota steeds geleverd door de zelfde garage alleen die wisselt wel eens van eigenaar maar de service is altijd nog honderd procent. proficiat

Verkoop
Anoniem
22/06/2015
9

meedenken, klantgerichtheid, service

Service
Anoniem
17/06/2015
8

word netjes te woord gestaan de koffie is lekker

Service
Krijn Braber. (Sommelsdijk.)
17/06/2015
8

We worden altijd prettig geholpen.

Service
Jan Meijer (Ouddorp)
27/05/2015
10

Grote betrouwbaarheid, vakmanschap en service, meedenkend met de klant en de tips om je auto zo optimaal mogelijk te houden

Service
Stefan van Drie (Dirksland)
27/05/2015
9

Prima service, zeer klantvriendelijk en klantgericht.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Ik ben netjes ontvangen, koffie gekregen. Op de hoogte gehouden hoelang het ging duren. Netjes gewoon.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

goede service vriendelijke mensen er word naar je geluisterd

Service
Eije Beukema (Poortugaal)
13/05/2015
9

Ik ben zeer tevreden.

Service
Hans Gutteling (Hellevoetsluis)
13/05/2015
10

Vriendelijk, professionneel, goede service

Service
J.M. Kastelein (Sommelsdijk)
13/05/2015
8

Correct en geeft goede service

Service
M.de.Looff (Oostvoorne)
13/05/2015
9

Prima service ,afspraken altijd nagekomen ,nooit problemen gehad in 7 jaar!

Service
Tom Coomans (Goedereede)
13/05/2015
8

Men is beleefd en vriendelijk en komt de afspraken na. Gewoon een goeie garage.

Service
Willem Valkenburg (3311 RD Dordrecht)
13/05/2015
9

vriendelijk, hulpvaardig en correct.

Service
Tom Coomans (Goedereede)
06/05/2015
8

Men is beleefd en vriendelijk en komt de afspraken na. Gewoon een goeie garage.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

je wordt altijd en netjes geholpen .

Service
Bert Weijers (Nieuw-Beijerland)
29/04/2015
10

Het kan niet beter. Ze hebben altijd een oplossing

Service
Chris-Jan Almekinders (Herkingen)
29/04/2015
10

Je wordt er altijd correct geholpen en als je vragen hebt krijg je duidelijk uitleg en antwoord.

Service
fam.K.Braber (Sommelsdijk)
29/04/2015
9

Wij worden altijd heel prettig geholpen.

Service
mara van hoey smith (rockanje )
29/04/2015
10

bijzonder vriendelijke en vakkundige medewerkers
fijn bedrijf

Service
Mw.J. Fekkes (Sommelsdijk)
30/03/2015
10

Omdat ze eerlijk, vriendelijk en behulpzaam zijn.

Service
Hugo Schortinghuis (Zuid-Beijerland)
24/03/2015
9

tevreden

Service
Piet Vervloet
24/03/2015
9

Behulpzaam bij tussentijdse bezoeken en servicebeurten worden correct uitgevoerd.

Service
Anoniem
16/03/2015
9

omdat een goede services en klantvriendelijk

Service
Anoniem
11/03/2015
10

Ze doen goed hun werk

Service
Hannie Capello-Bestman (Hellevoetsluis)
04/03/2015
8

Vind het dit waard, geef eigenlijk nooit geen hoger cijfer. Dus dit is gewoon uitstekend.

Verkoop
Anoniem
02/03/2015
9

Goede uitmuntende service

Verkoop
Henk Kroeze (Ouddorp)
02/03/2015
9

goede info aardige mensen

Service
W de ridder (Melissant)
25/02/2015
9

correcte afhandeling en service

Service
J.C Grootenboer (Ooltgensplaat)
18/02/2015
9

Zijn altijd correct en denken mee ook de after sales is oke

Service
L reuvers (Rockanje)
18/02/2015
8

Afspraken worden nagekomen
Geen wachttijd

Service
Sophia van poppel (Rockanje)
18/02/2015
10

Altijd een prettige ontvangst, zowel telefonisch als in de garage/showroom. Werkzaamheden worden altijd naar behoren uitgevoerd, nog nooit een klacht gehad

Service
Sophia van poppel (Rockanje)
17/02/2015
10

Altijd een prettige ontvangst, zowel telefonisch als in de garage/showroom. Werkzaamheden worden altijd naar behoren uitgevoerd, nog nooit een klacht gehad

Service
Dick Admiraal (Sommelsdijk)
11/02/2015
9

De ligging en de uitstraling geeft mij vertrouwen . Wees duidelijk naar de mensen toe . maak gezellig een praatje..loop een door de showroom . en geniet van het moois .. je moet wel van auto;s houden ..

Verkoop
Bram Ritmeester (Brielle)
14/01/2015
8

Is gewoon prima.

Service
Anoniem
05/01/2015
8

Prima service

Service
Dhr. J. Molenaar (Sommelsdijk)
04/12/2014
8

Klantvriendelijk, korrekt enservicegericht

Service
Anoniem
03/12/2014
9

omdat wij goede ervaringen hebben met de dealer

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Ze zijn zoals een dealer behoort te zijn.

Service
Gerard van Drie (Dirksland)
02/12/2014
9

Goede service, vriendelijk personeel en altijd hulpvaardig

Service
Stefan (Dirksland)
02/12/2014
8

Levert altijd goede occasions met garantie en zijn redelijk geprijsd

Service
Oskar Winsser (Etten-Leur)
01/12/2014
9

Ze komen na wat ze beloven. Prima communicatie over de voortgang van de aflevering. Olé Flakkee!

Verkoop
Anoniem
25/11/2014
8

Klantvriendelijk, mee denkend en flexibel.

Verkoop
R de Wolff (Oostvoorne )
27/10/2014
10

Vriendelijke , ongedwongen service en een prettige sfeer !

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

Wij werden ook aanbevolen door een Toyota klant die zo positief aan recommandeerde

Service
pkl v d doel
20/10/2014
10

wat moet ik nog meer zeggen
ik ben heel heel tevreden!!!!!!!!

Verkoop
M.J. Visser (Middelharnis)
16/10/2014
10

De service die je bij Toyota Dirksland krijgt is werkelijk geweldig. De mensen daar zijn ook ontzettend bekwaam en aardig. Ik hoop dat daar geen verandering in komt.

Verkoop
Anoniem
15/10/2014
10

Autoservice Mol geeft altijd prima service en uitleg over werkzaamheden.

Service
Anoniem
14/10/2014
9

tevreden over werkzaamheden en behandeling

Service
N.R. VAN DEN HEUVEL (Roosendaal)
09/10/2014
10

zeer goede service en goede uitleg van het onderhoud wat er gedaan is.

Service
Bert Weijers (Nieuw-Beijerland)
08/10/2014
8

Ok

Service
M.A.E.van den Berg-Groen (Stellendam)
07/10/2014
9

wordt vriendelijk geholpen, voel me er op me gemak

Service
Anoniem
02/10/2014
9

dienstverlening correct

Service
Bram Ritmeester (Brielle)
01/10/2014
8

Vooral zo doorgaan!

Service
Fam Havenaar (Dirksland)
01/10/2014
8

net zoals bij vraag 1 . ze staan altijd voor je klaar

Verkoop
Anoniem
30/09/2014
9

Alles is goed besproken, en het zijn aardige mensen.

Verkoop
Dennis de Winter (Middelharnis)
29/09/2014
10

Persoonlijke en professionele service.

Verkoop
MPT (O)
29/09/2014
8

Goede service en snelle afhandeling. Blijf gaan voor 100% kwaliteit!

Verkoop
Anoniem
24/09/2014
9

ben al jaren klant, staat al tijd klaar als er iets is. afspraken worden keurig nagekomen

Service
Anoniem
24/09/2014
8

ik geef geen hoger cijfer dan een 8

Service
Sandra Sars Kleijn (Brielle)
23/09/2014
8

Ik ben tevreden met deze dealer.
Alleen jammer dat men 15 euro rekent om een dakstrip die een stukje los was vast te plakken.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Weten waar ze mee bezig zijn. Kennis van zaken.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Uitstekende service

Service
Bob van der Putte (Oude Tonge)
19/09/2014
10

vriendelijkheid , goede service

Verkoop
Anoniem
03/09/2014
9

Omdat er goede service is verleend.

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Ik vind een 8 een mooi cijfer!

Service
jan meijer (ouddorp)
03/09/2014
8

kwaliteit en service is prima. de laatste garantie werkzaamheden zijn niet naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anoniem
01/09/2014
10

Zeer tevreden over hoe er met de klant word omgegaan

Service
Anoniem
25/08/2014
9

betrouwbaar, eerlijk, kwaliteit

Verkoop
Aad Zoutendijk (Dirksland)
21/08/2014
10

Uitstekende behandeling en duidelijk zakelijke bespreking. De gehele zaak heeft een professionele uitstraling.

Service
Dhr. W. van Vugt (Burgh- Haamstede)
20/08/2014
8

De werkzaamheden worden, na vermelding van wat er gebeuren moet, correct uitgevoerd. De bejegening is zakelijk en weinig persoonlijk.

Verkoop
jack v broekhoven (waspik)
20/08/2014
10

super dealer

Verkoop
Anoniem
18/08/2014
8

vriendelijk en goede uitleg

Service
Anoniem
12/08/2014
6

Stelt werkzaamheden en vervangingen voor die niet nodig zijn. Waardoor onderhousbeurten extreem duur dreigen te worden

Service
Anoniem
11/08/2014
9

er wordt zeer klant gericht gewerkt

Verkoop
Daan von Eugen (Ouwerkerk)
11/08/2014
9

Rien Mol is een goede ondernemer. Het kleine bedrijf moet van alles doen om te overleven denk ik en de dealer moet zijn klant respecteren zonder zijn bedrijf tekort te doen. Elke klant daar zal altijd opmerken hoe schoon men de garage heeft ook tijdens de werkzaamheden. Ik denk, maar heb er niet echt verstand van, maar dat de kwaliteit goed is zou mij niet verbazen. Zou een kleine organisatie niet veel voordelen hebben tov de grote bedrijven?

Service
Dhr.. M.C. van Biert
07/08/2014
7

Dit past precies bij mijn beleving als leaserijder

Service
Anoniem
06/08/2014
9

Klantvriendelijk, goede service, vakbekwaamheid scoren bijzonder hoog.

Service
Inge de Roo (Sommelsdijk)
06/08/2014
10

de klantvriendelijk is erg goed en de service ook

Service
Mevr. Capello-Bestman (Hellevoetsluis)
06/08/2014
8

goede service, vriendelijke mensen. Staan voor je klaar als er iets is.

Verkoop
Anoniem
28/07/2014
9

Onze dochter heeft ook een toyota bij dezelfde dealer vandaar dat wij deze keuze hebben gemaakt om ook in Dirksland te gaan
vanwege de goede behandeling

Service
jknops (oude-tonge)
23/07/2014
8

heel klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
17/07/2014
8

Komt zeer betrouwbaar over, is accuraat en vriendelijk.

Service
Anoniem
17/07/2014
8

gewoon goed

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Je wordt goed geholpen

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
8

betrouwbaar en toegankelijk.

Verkoop
Gerard de Galan (Rockanje)
08/07/2014
9

Vriendelijk en konden een goede inruil deal maken

Service
hr. w.melissant (middelharnis)
08/07/2014
8

alles wordt correct afgehandeld

Service
T.C de Knegt (Herkingen gem Dirksland)
08/07/2014
8

Het zou een 10 kunnen zijn maar dit geloofd iedereen.

Service
Arie Hoek (Oosterland)
07/07/2014
8

Instelling

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Vriendelijke bediening. Correcte uitvoering van werkzaamheden en altijd overleg over eventuele reparaties of vervanging van onderdelen. Keurig rapport van de verrichte werkzaamheden.
Alleen enige terughoudendheid bij het verstrekken van een leenauto.

Service
Peter (Sommelsdijk)
26/06/2014
9

Goede service en betrouwbaar

Service
Anoniem
12/06/2014
8

bekendheid vertrouwelijk

Verkoop
Anoniem
11/06/2014
9

Mooie schone opgeruimde garage.
Vriendelijk en netjes te woord gestaan.
Niet opdringerig of pushend.

Service
A. Markus (Herkingen)
10/06/2014
9

Door de correcte afhandeling en service bij onderhoud en reparatie.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.